Waarom zouden jullie dat willen doen? Wat is jullie belang?

We hebben een bedrijf opgezet om mensen te helpen een nieuwe werkomgeving te bieden wanneer zij zijn vastgelopen in hun eigen werk. Mensen die weg willen, maar eigenlijk niet weg kunnen.
We hebben een bedrijf opgezet om mensen te helpen die aan het re-integreren zijn en die een onprettig uitzicht op een WIA uitkering hebben. We helpen hen om juist niet in de WIA terecht te komen en volwaardig deel te blijven nemen aan de maatschappij.
We hebben een bedrijf opgezet om mensen te helpen die alleen met een vaststellingsovereenkomst met de bijbehorende transitievergoeding het bedrijf kunnen verlaten.
We hebben een bedrijf opgezet omdat er geen andere oplossingen zijn voor medewerkers die zelf de regie over hun toekomst willen nemen.
Er is altijd een wederkerig belang in een arbeidsovereenkomst. Tegenover het salaris hoort een prestatie te staan. Dat is natuurlijk logisch.

Het ontdekken van een nieuwe toekomst past meestal niet in die constructie. Op het moment dat de keuze voor Nu van Werk naar Werk wordt gemaakt, wordt het wederkerig belang van de arbeidsovereenkomst omgezet in een wederkerig belang die arbeidsovereenkomst juist te beëindigen. Maar wel zodanig dat de belangen van zowel de werkgever als de medewerker worden gediend.

Powered by BetterDocs