Wat is dan jullie verdienmodel? Jullie doen dit toch niet voor niets?

Ieder bedrijf dient geld te verdienen. Er worden veel kosten gemaakt en er worden ook veel risico’s genomen om een bedrijf te laten draaien. Met die omzet worden de salarissen betaald en  kan worden geïnvesteerd in de continuïteit en zekerheid van het bedrijf.
De winst (het verschil tussen omzet en kosten) wordt voor een deel ook weer teruggegeven aan belangrijke maatschappelijke doelen en aan het oplossen van maatschappelijke problemen.
Zonder de bijdrage van bedrijven kunnen er geen oplossingen gevonden worden voor zaken als o.a. milieu vraagstukken, het plastic probleem, armoede, duurzame energie. Maar ook bijvoorbeeld voor het voortbestaan van sportclubs. Zonder sponsoring van bedrijven kunnen sportverenigingen en evenementen niet bestaan.

Nu van Baan naar Baan bv wil een bijdrage leveren om het arbeidsvraagstuk aan te pakken. We creëren mogelijkheden om de talenten van mensen zichtbaar te maken en om te zetten in producten en diensten die mensen, of bedrijven, nodig hebben.
De uitvoering van die diensten kan via een arbeidsovereenkomst, een detachering of zelfs het opstarten van een eigen bedrijf.

Powered by BetterDocs