Nu van Baan naar Baan outplacement

Van emotie om baanverlies naar gemotiveerd naar nieuw werk Samen een zoekprofiel opstellen dat klinkt als een klok Sollicitatiebegeleiding en -training Samen met jou op zoek naar nieuw werk

Waarom outplacement?

Het zal je maar gebeuren, je leven op zijn kop door corona en dan blijk je ook nog in een branche te werken die hard geraakt is.

Het bedrijf waar je werkt heeft ternauwernood het hoofd boven water weten te houden met hulp van de overheid.

Maar na het teruggaan naar het oude normaal (of beter het normale normaal) blijkt dat sommige bedrijven niet meer op eigen benen kunnen staan. En wat nu als jouw bedrijf in die categorie valt? En dat dit betekent dat je op zoek moet naar nieuwe stappen in je carrière?

Je zal er niet op hebben zitten wachten, maar ja, wat doe je eraan?

Outplacement kan als een donkere wolk boven je hoofd hangen. Dat had je anderhalf jaar geleden niet kunnen bedenken. Wij hadden ook liever een vrolijker verhaal verteld, maar we kiezen ervoor eerlijk en realistisch te zijn.

Want misschien is dit wel een stap naar een nieuw begin… Outplacementtrajecten van Nu van Baan naar Baan En je staat er niet alleen voor. Nu van Baan naar Baan is een Outplacementbureau dat mensen begeleidt in outplacementtrajecten.

Wij weten dat zoeken naar een nieuwe baan niet onmogelijk is, maar dat het soms ingewikkeld kan zijn en dat je daar alle steun bij kan gebruiken die je kan krijgen. De stappen in jouw outplacementtraject Ontslag is niet niks, dat gaat je niet in de kouwe kleren zitten en kan allerlei negatieve emoties met zich meebrengen.

Wij begrijpen dat en helpen je met het hanteren van die emoties. Heel belangrijke stap overigens in dit proces, want zolang die emoties nog een rol spelen en jij ‘rouwt’ om het verlies van je baan, zal het vinden van ander werk niet snel lukken.

Een outplacementtraject is topsport en wij zorgen ervoor dat je in topvorm komt. Waar was je ook alweer goed in? Wat deed je het liefst?

Op deze vragen gaan we wat dieper met je in om een beeld te krijgen waar je naar op zoek gaat. Een mooi moment ook om te bepalen wat je echt nóóit meer terug wil zien na je outplacement.

Want er zaten natuurlijk ook minder goede kanten aan je oude baan. Wij gaan met je aan de slag om een zoekprofiel samen te stellen dat klinkt als een klok. Om van zoeken vinden te maken zal er gesolliciteerd moeten worden.

En hoe ging dat ook alweer? Want dat kan een tijd geleden zijn dat je met dat bijltje gehakt hebt.

Dat geeft helemaal niets, want ook daar ondersteunen wij. Wij zijn en blijven op de hoogte van de meest actuele trends op het gebied van solliciteren en delen die kennis graag met je. En zijn we dan klaar?…

Nee hoor samen uit, samen thuis. Wij gaan met je mee de arbeidsmarkt op en je kan op ons terugvallen voor specifieke tips & tricks bij het benaderen van de arbeidsmarkt.

We helpen met zoeken en geven je advies over je aanpak wanneer je in gesprek gaat met een potentiële werkgever.

Waarom outplacement?

Wat zijn de kosten van Outplacement en wie neemt die voor zijn rekening?

Wij vinden dat elk outplacementtraject op zichzelf staat en dat er altijd sprake is van maatwerk.

Wij hechten aan een aanpak die toegesneden is op de kandidaat. Wij bouwen een persoonlijke band op met de kandidaat en die band levert het beste resultaat.

In de praktijk komt het er vaak op neer dat de kosten voor rekening van de werkgever komen, maar ook kan de ontvangen transitievergoeding hiervoor door de medewerker ingezet worden.

Deze vergoeding is vooral in het leven geroepen om deze kosten te kunnen compenseren.

Ben je benieuwd of wij iets voor je kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

En nadat dit gesprek naar tevredenheid verlopen is zullen wij een passende offerte uitbrengen.

Wie zijn wij?

Gezond en tevreden personeel is de motor van elke organisatie.

Het zorgt voor continuïteit van werk en een positieve bedrijfscultuur voor een optimaal resultaat. Maar hoe zorgen we ervoor dat alle werknemers gemotiveerd en vitaal blijven?

En mocht er een werknemer (langdurig) uitvallen, wat zijn dan de mogelijkheden en kansen voor werknemer en werkgever? Everybody Groep is de specialist op gebied van zorg, werk en welzijn.

Samen met werkgevers en werknemers werken we aan een vitale organisatie door ons te richten op het gehele traject van gezondheids­optimalisatie tot re-integratie en contract­overname.

Alle service voor een vitale organisatie onder één dak. Wilt u eens vrijblijvend kennismaken?