Van baan naar baan

Zit u niet lekker op uw plek bij uw huidige werkgever? Bent u (langdurig) ziek, of heeft u een arbeidsgeschil met uw werkgever?

Nu van Baan naar Baan biedt u de oplossing. Samen met u werken wij eraan om een schijnbaar uitzichtloze situatie om te zetten in nieuwe kansen, perspectief en werkplezier. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat er voor iedereen passend en leuk werk te vinden is. Van baan naar baan.

Overname arbeidscontract
Wij kijken eerst met u (en uw werkgever) of er binnen de huidige organisatie mogelijkheden zijn voor ander werk. Wanneer dat niet zo is, nemen wij uw arbeidscontract van uw huidige werkgever over. Of u nu ziek gemeld staat of nog aan het werk bent. Zo komt u bij ons in loondienst en behoudt u de zekerheid van een inkomen. Dit traject regelen wij voor u met uw werkgever en verzekeraar. Door middel van omscholing, coaching en hulp van ons uitgebreide netwerk, begeleiden wij u naar een werkplek waar u uzelf weer kunt ontplooien.

Van baan naar baan
Aangepast of nieuw werk en/of een nieuwe werkgever. Kortom nieuw perspectief voor u. Samen met uw persoonlijke loopbaanbegeleider onderzoeken we middels een professionele persoonlijkheid analyse waar uw interesses liggen en over welke kwaliteiten u beschikt. Naar aanleiding van deze informatie wordt een keuze gemaakt uit drie opties: U gaat aan de slag bij één van onze samen­werkende bedrijven, u wordt gedetacheerd, of u gaat aan de slag bij een werkervaringsplaats.

Blijf vooral niet hangen in uw huidige situatie, maar neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen.

Bel of WhatsApp naar 06 19 52 60 08