Detachering

Detacheren is met name interessant voor organisaties wanneer de werknemer specialistische kennis heeft. Iemand met bijzonder kennis is moeilijker vervangbaar en het is dus belangrijk dat de werknemer voor de afgesproken periode beschikbaar is. Zo voorkom je dat de werknemer voortijdig naar een andere werkgever gaat.

Verder kan detacheren interessant zijn als in de functie integriteit erg belangrijk is. Everybody Groep helpt hierbij graag. Zo is het bij ons bijvoorbeeld mogelijk om gebruik te maken van de diensten van een bedrijfsarts of een vertrouwenspersoon op basis van detachering.

Onder detachering verstaan we het inhuren van personeel voor een langere periode. Detachering is niet hetzelfde als uitzenden. Bij detachering hebben we het meestal over hoogopgeleiden en een langere detacheringsperiode. Er is ook sprake van meer betrokkenheid bij het werk. Bovendien heeft de opdrachtgever bij detachering meer keuze uit kandidaten. Bij uitzendwerk kan de klant de samenwerking met een uitzendkracht elk moment beëindigen. Bij detachering geldt net als bij een vast contract een opzegtermijn.

Zoekt u goede werknemers of wilt u een werknemer misschien detacheren? Everybody Groep biedt u alle mogelijkheden om aan goed en gemotiveerd en betrouwbaar personeel te komen of één van uw medewerkers te detacheren op een wijze die alle partijen als positief zullen ervaren.